Ingredienten 2-3p:
250g zalm / 300g snijbiet
2 tn knoflook / zongedroogde tomaat
bekertje crame fraiche / half slagroom
1 bosuitje / 1 limoen
olijfolie / penne of spagetti / zout / peper
Bak de zalm in blokjes gesneden in de olijfolie, voeg de knoflook toe en wok daarna de snijbiet mee. Penne of Spagetti koken. Voeg de zongedroode tomaatjes toe en de creme fraiche. laat 10 a 15min zachtjes pruttelen. Voeg dan de gesnedem bosui toe en sap van een halve limoen. Proef!! voeg zout en paper toe naar smaak.
Maak de penne/spaggetie aan met olijfolie extra vierge, peper en sap van de limoen.
Serveer! eet smakelijk!
Ingredienten 2-3p:
300g gehakt / knoflook / 1 ui / 400g spitskool /1 paprika / creme fraiche / 2tl kerrie / peper en zout / geraspte kaas.
fruit de ui met de knoflook en het gehakt. bak de gesneden spitskool en paprika mee. Voeg daarne de creme fraiche toe en de kerrie. laat 10 min pruttelen. Verwarm de wraps volgende de verpakking. Vulde warme wraps met de groente en bestrooi met geraspte kaas. eet smakelijk!